Kunst
 / 
Fru Bugge
 / 
Ruby
Ruby

Ruby

Fru Bugge

  • 2017
  • Mixed media
  • Collage & Acryl on canvas
  • 1/1 Original
Hei, vi har flyttet all vår kunst til OsloNowhere. Se kunsten her

70 x 100 cm
16000
,–
Utsolgt
Pris på forespørsel
NB! Verket må hentes i galleriet.
5 % kunstavgift tilkommer.

Trygg netthandel

Det skal være trygt å handle foto og kunst på nett hos Galleri Kollekt. Derfor har vi lagt stor vekt på sikkerhet når vi har utviklet vår nettbutikk. Vi bruker Stripe og FoxyCart for å håndtere alle transaksjoner. Når det gjelder netthandel er de blant markedets beste på
trygghet og sikkerhet.  Vi minner om at du har 14 dagers full returrett og at du er beskyttet av Finansavtaleloven når du betaler med VISA eller Mastercard.

Galleri Kollekt ønsker deg en trygg og god netthandel!

Innramming

Grafiske verk, print, trykk, tegninger og malerier trenger å bli tatt godt vare på. Ikke bare stimulerer kunsten øyet, vi skal leve med den, investere i den og ta vare på den for fremtiden. Det er viktig å ta riktige valg når kunsten skal rammes inn. Vi tilbyr derfor flere alternativer til innramming.

De to vanligste er:
• Standard innramming, med vanlig glass
• Spesial-innramming, med beskyttende og refleksfritt glass samt avstandslist.

 Spør vårt profesjonelle rammeverksted om råd, så får ditt verk profesjonell behandling.

Frakt

Galleri Kollekt vektlegger at ditt nye fotografi eller kunstverk skal komme trygt frem. Trykkene blir derfor varsomt pakket og sendes fortløpende. Utsendelsen av ditt kjøp vil skje i løpet av 2 - 3 virkedager. Malerier ønsker vi i utgangspunktet ikke å sende i posten da de lett kan komme til skade. Ta kontakt med oss på post@gallerikollekt.no for å avtale henting i galleriet (Tordeskioldsgate 12, Oslo) eller for alternativ frakt.

 Skulle du ha spørsmål ang din bestilling vennligst ta kontakt med oss på post@gallerikollekt.no

5% Kunstavgift

Ved omsetning av kunst (fotografier eller kunstverk) skal det innbetales en avgift på 5 % i tillegg til salgsprisen når denne overstiger kr. 2 000. Dette i henhold til Lov av 4. november 1948 om avgift på omsetning av billedkunst m.m. (Kunstavgiftsloven). Bildende kunstneres hjelpefond skal i følge loven kreve inn 5 % av all offentlig omsetning av originale kunstverk i Norge med salgspris over 2000 kr. Avgiften går i sin helhet til fondet, som tilbakefører pengene til ny produksjon av kunst gjennom tilskudd og stipend til kunstnere i Norge. 

Les mer om kunstavgiften her.